Om os

Om Pia og Jannik

Mindfulness for Børn er ikke blot et firma, men en familie med en dyb forståelse for stress og angst.

“Mindfulness for Børn appen” blev skabt i 2015 af Pia, en erfaren psykomotorisk terapeut og fysioterapeut, samt Jannik, en talentfuld tv-fotograf. Sammen udgør de et team, der deler en fælles mission om at hjælpe børn og deres familier med at finde ro, balance og trivsel i deres liv.

Vores personlige historie

Vi har selv stået ansigt til ansigt med stress og angst, og som forældre har vi oplevet den hjerteskærende magtesløshed ved at se vores børn kæmpe med lignende udfordringer. Gennem årene har vi udforsket utallige metoder for at håndtere disse udfordringer og har efterhånden fundet vores egen vej til indre ro og harmoni. Denne rejse har formet os og motiveret os til at dele vores erfaringer og værktøjer med andre.

 

Pia Holgersen fra Mindfulness for Børn psykomotorisk fysioterapeut

Vores opdagelse af ADHD:

Undervejs opdagede vi, at hele vores familie stod over for ekstra udfordringer, da vi blev diagnosticeret med ADHD og er ekstra udsatte for at udvikle angst og depression. Dette indsigtsfulde øjeblik gjorde det klart, hvor vigtigt det er at forstå stresssignaler og vide, hvordan man regulerer nervesystemet, især når man har en ADHD-diagnose. Vores egen erfaring har styrket vores engagement i at støtte andre familier, der står over for lignende udfordringer.

børn med angst nærvær mellem mor og barn

"Mindfulness for Børn appen"

Vores app er ikke blot et produkt, men er vores engagement i at gøre en forskel. Vi tilbyder en række mindfulness-øvelser designet til at berolige nervesystemet og hjælpe børn med at håndtere nervøsitet, uro eller angst, eller som har svært ved at falde i søvn. Vi forstår, at forældre kan føle sig magtesløse, og vi er her for at give værktøjer og støtte til jer og jeres børn, og for at heppe på jer. For når vi kan, så kan I også!

For at udvide vores støtte er vi i gang med at udvikle kurser, der vil hjælpe familier med at implementere disse værktøjer, som kan bruges gennem hele livet, til at regulere nervesystemet og skabe ro i krop og sind. 

 

 

DSC01866

Mindfulness hjalp vores børn

Vores to drenge, Geo og Storm, havde godt med krudt i rumpetten da de var små, og de havde svært ved at sidde stille og koncentrere sig. Især Geo havde det svært. Han havde nogle voldsomme følelsesudsving og kunne få nogle kæmpe nedsmeltninger. Storm har haft det meget svært med søvnen. Da jeg begyndte at lave mindfulnessøvelser med børnene, forandrede det sig fuldstændigt. De er begge blevet gode til at mærke deres egne følelser og kan sætte ord på dem. Det er, som om vi har fået en ny måde at tale sammen på i familien. I stedet for bare at spørge ind til, hvordan deres dag har været, kan vi også snakke om følelser og tanker.

Kommende Kurser

Vi er glade for at annoncere, at vi snart vil kunne tilbyde flere online kurser, der giver familier og fagfolk mulighed for at lære og integrere vores metoder i deres daglige liv. 

 

Vi inviterer dig til at udforske “Mindfulness for Børn appen,” blive en del af vores fællesskab og ser frem til de kommende kurser, der vil hjælpe med at forstærke rejsen mod indre fred og glæde, også i de perioder, hvor alt synes kaotisk.

 

Tilmeld dig vores e-mailliste for at modtage flere oplysninger om kursusstart og eksklusive tilbud. På den måde kan vi personligt holde dig opdateret og dele nyttige ressourcer med dig. 

Kærligst 

Jannik og Pia

 

søvn meditation med Mindfulness for Børn

Mindfulness for Børn Appen: Vores app, der lærte tusindvis af børn at meditere

Pia underviste på et tidspunkt skolebørn i mindfulness, og børnene var så glade for hendes meditationer, at de gerne ville kunne lave dem derhjemme.

Sådan blev appen Mindfulness for Børn født. Jannik stod for teknikken, og Pia indtalte de guidede meditationer, inklusive godnatmeditationer, der kunne hjælpe børnene med at falde i søvn om aftenen. Appen har været populær i flere år, og meditationerne ligger nu også på vores webunivers.

Facbook gruppen Ro, nærvær og bedre søvn med Mindfulness for Børn

Med Mindfulness for Børn får du fællesskabet med

Vi begyndte at savne at have en relation til brugerne af appen. Da Pia arbejdede med mindfulness i en fysioterapiklinik, nød hun at snakke med børnene og deres forældre om, hvordan mindfulness havde hjulpet deres familie. Hun kunne hjælpe dem videre, hvis de sad fast eller oplevede udfordringer. Den mulighed er der ikke i appen.  Derfor har vi lavet en lukket gruppe på Facebook, hvor Pia meget gerne svarer på spørgsmål og kommer med forslag. 

Det skal være nemt og sjovt for børn at lære mindfulness

Det er vigtigt for os, at det er nemt og sjovt at bruge meditationerne og videoerne. Pia laver meditationerne og videoerne, så alle kan være med. Børnene behøver ikke at kunne noget i forvejen, for Pia guider dem hele vejen igennem.

Pia er mindfulness-mor og forfatteren bag de guidede meditationer i Mindfulness for Børn

Om Pia

Pia er mindfulness-mor og forfatteren bag de guidede meditationer i Mindfulness for Børn.

Pia er uddannet psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog), fysioterapeut og mindfulnessinstruktør. Hele sit arbejdsliv har hun brugt på at hjælpe mennesker med at hjælpe sig selv.

Både på arbejdet og hjemme har Pia haft stor glæde og gavn af mindfulness og meditation. Hun elsker, at det er så enkelt et redskab, der samtidig er så effektivt. Det er hendes bedste værktøj til at skabe indre ro og til at få mere energi i hverdagen.

Jannik Holgersen App producer og TV fotograf på optagelse i naturen

Om Jannik

Jannik er familiefar og en tekniknørd, der elsker at være i naturen.

Det er Jannik, der står bag teknikken i Mindfulness for Børn. Det også Jannik, som har udviklet de tidligere apps. Lige siden Jannik var lille og fik sine sår på knæene på Bornholm, har han fundet ro i naturen. Det er denne beroligende følelse, han vil give videre med naturlydene fra Bornholm, som han selv har optaget.

Jannik har dyrket mindfulness og meditation i over 20 år. Hans interesse for det er steget i de seneste år, i takt med at der stilles større og flere krav til os som mennesker både på jobbet og i privatlivet.

Sammen har vi skabt det familieliv, vi altid har drømt om

Bliv medlem
og hjælp dit barn allerede i dag

Mindfulness for Børn Appen

Nyd de sjove aktiviteter, afslappende meditationer og historier

VIDEO OG LYD I VORES EGEN APP
KR. 79,- månedligt
- eller 449,- årligt (svarer til 37,50 kr /md)
Ingen binding
 • Godnatmeditationer
 • Børnemeditationer
 • Børne yoga og Qi-gong
 • Sanselege
 • Afslappende naturlyde
 • Adgang via vores app

Mindful Family klubben

Nyd de sjove aktiviteter, afslappende meditationer og historier

VIDEO OG LYD VIA WEB UNIVERSET
KR. 79 månedligt
- eller 449,- årligt (svarer til 37,50 kr /md)
Ingen binding
 • Godnatmeditationer
 • Børnemeditationer
 • Børne yoga og Qi-gong
 • Sanselege
 • Afslappende naturlyde
 • Hyggeligt fællesskab i lukket gruppe
 • Adgang via vores webunivers samt tilknyttet kursus app
Scroll to Top

Har du et barn med angst?

Hej, jeg hedder Pia. Med en baggrund indenfor fysioterapi, psykomotorik og afspænding, har jeg udviklet kurset ‘ Hej Angst,’ der er designet specielt til forældre med børn i alderen 5-9 år.

Fagligt og personligt forstår jeg udfordringerne ved at være forælder til et barn med angst. Det er frustrerende og skræmmende når angsten hæmmer barnet, og den tilbudte hjælp ikke virker, eller kun hjælper lidt.

Savner du konkrete og let anvendelige redskaber, så du både kan støtte dit barn her og nu og klæde dit barn på til at håndtere og dæmpe angsten selv, når du ikke er i nærheden?

 Det kan jeg hjælpe dig med!

Pia Holgersen fra Mindfulness for Børn psykomotorisk fysioterapeut

Jeg glæder mig til vi ses ❤️ Pia