Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:
Mindful Family
c/o:Pia og Jannik Holgersen
Eginsgade 18 
3700 Rønne
hej@mindfulfamily.dk

Betaling

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet. Kvittering for trækket tilsendes per email.
Vi tager imod Dankort, udenlandske kort samt MobilePay.

Personoplysninger

Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Mindful Family forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

 

Brugsaftale

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part. Køb af et online-produkt hos Mindful Family inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan tilgås ubegrænset efter køb, så længe benyttelsen sker af dig som licensejer. Ønsker du som skole eller institution at benytte vores materiale så kontakt os.  

 

Abonnementer:

Vi tilbyder abonnementer til følgende online tjenster: nordlysvarsel.dk og Mindfulness for Børn medlemsklubben. Vi har tilbyder også abonnementer til vores Mindfulness for Børn App.

Når du tegner et abonnement giver du samtykke til at modtage vigtige e-mails vedr. hvordan du benytter dit abonnement. 

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode forud.
Der er på enkelte abonnementer en gratis prøvetid på 14 dage.
Kvittering/faktura for den første betaling tilsendes per email. Der sendes ikke kvitteringer for de efterfølgende betalinger/fornyelser af abonnementet.  

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes på for at annullere aftalen. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at klikke på linket. Der sendes kun faktura for det første køb. 

Du kan også skrive til hej@mindfulfamily.dk for at afmelde. Så snart vi har besvaret afmeldingen betragtes abonnements aftalen som ophæver.

Abonnementer købt direkte i vores forskeligge apps via Apple eller Google skal afmeldes direkte i appen. Bemærk at vores apps har andre handelsbetingelser som du finder her. 

 

Opsigelse

Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales. 

Alle vores abonnementerne er uden binding, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement via link i bunden af dine mail kvitteringer. 

Alternativt kan du opsige dit abonnement ved henvendelse til Mindful Family på e-mail eller via kontakt formular på den hjemmeside abonnementet omhandler.  

Ved opsigelse af abonnementet inden den periode er udløbet, for hvilken der er trukket betaling på det angivne betalingskort, fortsætter abonnementet uændret indtil periodens udløb. 

Afmelding af abonnementet skal være modtaget senest 24 timer før slutningen af en igangværende periode. 

Mindful Family forbeholder sig ret til at suspendere eller afbryde adgangen til platformen uden varsel, såfremt dine handlinger eller brug af platformen udgør en væsentlig overtrædelse af denne aftale og/eller udgør en sikkerhedsrisiko. 

 

Levering af digitale produkter

Efter du har købt et online produkt hos Mindful Family, modtager du en e-mail til din opgivne mail adresse. Her finder du information om, hvordan du let logger ind på dit produkt og kommer i gang. Mailen udsendes normalt indenfor få minutter. Hvis du ved en fejl har indtastet en forkert mail adresse (slåfejl) modtager du ingen mail. Kontakt i så fald Mindful Family, så hjælper vi dig med at få adgang.

 

Produkternes egenskaber

Alle Mindful Family’s produkter er digitale produkter. Mindfulness for Børn produkterne er undervisning og inspiration til Mindfulness, bevægelse og livsstils ændringer. Der er ikke tale om fysioterapeutiske ydelser, da Pia Holgersen ikke undersøger dig fysisk og individuelt.

 

Rettigheder

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Mindful Family. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre og se dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Mindful Family’s online-produkter. Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse. 

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen, modtaget din faktura og du har fået adgang til første modul / første program af det pågældende online forløb eller online program. Ved køb af online produkter fraskriver du dig derfor de normale 14 dages returret. På Mindful Family’s digitale produkter, er der således ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med vores produkter eller produkterne ikke lever op til hvad der er lovet, bedes du straks kontakte os. 

 

Disclaimer

Vedr. Mindfulness produkterner. Pia Holgersen skriver og bruger den viden, hun har lært på sine mange uddannelser og kurser, og om sine personlige betragtninger og erfaringer. Det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Al benyttelse og brug af produkter sker derfor udelukkende på dit eget ansvar.

Ansvarsbegrænsning

Mindful Family kan ikke gøres erstatningsansvarlig i enhver henseende.

 

Online Betaling

Online betalingen er formidlet af Simplero.com, MobilePay og Nets

Ved at gennemføre betalingen bekræfter du, at du har juridisk råderet over det kort, eller den betalingsmetode, du anvender. 

Indgår du en aftale om ratebetaling vil du efter hver kommende trækning på kortet få tilsendt en kvittering på e-mail, samt instrukser i, hvordan du skifter det betalingskort du angiver til aftalen. 

Har du spørgsmål til selve handlen og dens vilkår skal den rettes til Mindful Family.

 

Privatlivspolitik og Cookiepolitik 

Læs om vores privatlivspolitik og vores cookiepolitik

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Mindful Family på mail: hej@mindfulfamily.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk 

Scroll to Top

Har du et barn med angst?

Hej, jeg hedder Pia. Med en baggrund indenfor fysioterapi, psykomotorik og afspænding, har jeg udviklet kurset ‘ Hej Angst,’ der er designet specielt til forældre med børn i alderen 5-9 år.

Fagligt og personligt forstår jeg udfordringerne ved at være forælder til et barn med angst. Det er frustrerende og skræmmende når angsten hæmmer barnet, og den tilbudte hjælp ikke virker, eller kun hjælper lidt.

Savner du konkrete og let anvendelige redskaber, så du både kan støtte dit barn her og nu og klæde dit barn på til at håndtere og dæmpe angsten selv, når du ikke er i nærheden?

 Det kan jeg hjælpe dig med!

Pia Holgersen fra Mindfulness for Børn psykomotorisk fysioterapeut

Jeg glæder mig til vi ses ❤️ Pia