Børne meditation, der får børn til at sove

Har dit barn svært ved at falde i søvn om aftenen?

Er du ved at løbe tør for ideer – og energi efter alt for mange puttestunder, der er blevet til timer?

Der er en enkel løsning.

Meditation, der får børn til at sove.

Godnatmeditationer til børn hjælper dit barn med at slippe uroen i kroppen og stopper de flyvske tanker. Blidt og roligt hjælper børne meditationen dit barn med at give slip på dagens mange indtryk, så det kan falde til ro og falde i søvn.

hjælp til at sove med Mindfulness for Børn app

Leder du efter børne meditationer?

Prøv børne meditationerne GRATIS i 14 dage. Efter prøvetiden kun 29 kr./md. Der er ingen binding, og du kan opsige når som helst.

Gør, som tusindvis af andre forældre, og gør vores godnatmeditationer til en fast del af putteritualet.

Meditation logo

Det kan være let at få dit barn til at sove

Vi forældre ved, hvor hårdt det er, når vores børn ikke kan sove. – Og hvordan der bliver surmulet og grædt dagen efter, når barnet ikke har fået nok søvn. Samtidig ved vi forældre også, at vores børn er ude af balance, når de ikke kan falde i søvn. Der kan være tanker, uro og utryghed, som barnet har svært ved at give slip på.

En guidet sov godt- eller godnatmeditation hjælper dit barn med at slippe uroen, tankerne og bekymringerne.

Forestil dig en blid stemme, der guider dit barn til at slappe af i hele sin krop og leder barnets tanker hen på et rart og trygt sted. Se for dig, hvordan dit barns øjne langsom falder i, og åndedrættet bliver dybere og roligere. Føl dig tryg ved, at du har hjulpet dit barn godt på vej ind i en dejlig, rolig (og lang) søvn.

Det er det, der er det magiske ved meditation, der får børn til at sove.

Vi bruger selv børne meditation, når vores børn skal sove

Mindfulness for børn øvelser til behandling af stress hos børn med angst

Vores børn har altid elsket at falde i søvn til en afslappende godnatmeditation. Især vores mindste søn, Storm, er glad for sin godnatmeditation. Det er som at trykke på en slukkeknap, når meditationen går i gang. Han når sjældent at høre mere end de første 5-10 minutter, før han er langt inde i drømmeland. Den store har ikke længere brug for vores meditationer, han guider sig selv.

 

Godnatmeditationerne har gjort vores børns puttestunder til hyggetid, hvor vi gearer ned og slipper dagens bekymringer. Det gør, at vi har nogle skønne morgener med glade og oplagte børn.

Pia, mindfulness-mor, forfatter til og stemmen i vores godnatmeditationer til børn.

Pia Holgersen fra Mindfulness for Børn psykomotorisk fysioterapeut

Hvem kan bruge sov godt-meditation til at falde i søvn?

Enhver, der har brug for hjælp til at slappe af og finde dyb ro, kan bruge vores godnatmeditationer. Men vi skal være ærlige og sige, at de er lavet til børn.

Godnatmeditationerne kan bruges af…

Som forælder kan du bruge meditationerne til at finde ud af, hvad der rører sig i dit barn. Prøv om morgenen at tale med dit barn om, hvad det oplevede, tænkte eller følte, da det lyttede til meditationen aftenen før. Der er ingen rigtige eller forkerte svar. Du risikerer kun at få et skønt guldkorn eller to fra dit barn til at starte dagen på.

Hjælp dit barn med at falde i søvn med sov godt-meditationer

Få adgang til Pias guidede sov godt-meditationer i vores App, Mindfulness for Børn Appen.
Mindfulness for Børn er en abonnementsservice, som tilbyder guidede børnemeditationer, sov godt-meditationer til børn, sanselege og yoga- og qi-gong-øvelser til dit barn. 

Du får adgang til…

Du kan prøve Mindfulness for Børn Appen gratis i 14 dage. Herefter kun 29,- kr./md. Der er ingen binding, og du kan opsige når som helst.   

Bliv medlem og hjælp dit barn allerede i dag.

Scroll to Top

Hjælp til dit barn med at sove
3 nemme og kærlige øvelser, som både forældre og barn vil elske

Søvnbehov hos børn der har adhd og angst

Giv dit barn en god start på natten med kærlighed og ro – det kræver blot træning med mine 3 nemme og overkommelige øvelser, som jeg viser dig i små videoguides.

Det koster 0,- kr at få mine 3 øvelser, som bygger på mange års erfaring med mindfulness.
Godnat og sov godt i familien 🌙
❤️ Pia
Mindfulness for Børn
🧸🌙💤 🧸🌙💤 🧸🌙

Du tilmelder dig samtidig vores inspirationsmail, hvor du vil modtage flere gode tips til et familieliv med ro og nærvær. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

.
Fornavn:
Efternavn:
E-mail


Du kan afmelde når som helst - læs vores betingelser